Ο Σον τραυματίστηκε στο δάχτυλό του σε καυγά με συμπαίκτες του στη Νότια Κορέα

Ο Σον τραυματίστηκε στο δάχτυλό του σε καυγά με συμπαίκτες του στη Νότια Κορέα

Όπως αναφέρουν τα μέσα της Νότιας Κορέα, ο Σον τραυματίστηκε στο χέρι του στο πρόσφατο Ασιατικό Κύπελλο καθώς προσπάθησε να χωρίσει τους συμπαίκτες του σε καβγά που είχαν στο ξενοδοχείο της ομάδας

Σάλο έχει προκαλέσει στην Νότια Κορέα μια είδηση, η οποία αναφέρει ότι υπήρξε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των ποδοσφαιριστών της εθνικής ομάδας στο πρόσφατο Ασιατικό Κύπελλο.

Ο αρχηγός της Τότεναμ και της Νότιας Κορέας, Σον Χεούνγκ-μιν, τραυματίστηκε στο δάχτυλό του σε καυγά με συμπαίκτες την παραμονή του αποκλεισμού  της εθνικής ομάδας από το Κύπελλο Ασίας. Οι παίκτες μάλωσαν κατά τη διάρκεια ενός δείπνου την παραμονή της ήττας τους στον ημιτελικό 2-0 από την Ιορδανία την περασμένη εβδομάδα, η οποία παρέτεινε την 64χρονη αναμονή τους για έναν ακόμη τίτλο στο Κύπελλο Ασίας.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Καρέτσας: Το κορυφαίο ταλέντο της Γκενκ είναι Έλληνας και παίζει στην Εθνική Βελγίου (vids)

«Συνέβη όταν μερικοί νεαροί παίκτες πήγαν να παίξουν πινγκ-πονγκ και ο Σον Χεούνγκ-μιν και άλλοι μεγαλύτεροι παίκτες το διαφώνησαν», είπε ένας αξιωματούχος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Νότιας Κορέας  σήμερα (14/2) στο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

«Οι παίκτες είχαν στην αρχή μία λογομαχία και στη συνέχεια ο Σον χτύπησε το δάχτυλό του  κατά τη διάρκεια του καυγά».

Αφού επέστρεψε από το τουρνουά στο Κατάρ, ο Σον ήρθε από τον πάγκο στον αγώνα της Τότεναμ στην Premier League εναντίον της Μπράιτον το Σάββατο με το δεξί του δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο να δεμένα μεταξύ τους.

Ο 31χρονος άσος βοήθησε τους Λονδρέζους να εξασφαλίσουν τη νίκη με 2-1 με ασίστ στο 96ο λεπτό για τον σκόρερ Μπρέναν Τζόνσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ