Πολύ δύσκολη η μεταγραφή του Άλισον στη Λίβερπουλ

Πολύ δύσκολη η μεταγραφή του Άλισον στη Λίβερπουλ

Η μεταγραφή του τερματοφύλακα της εθνικής Βραζιλίας, Άλισον, από τη Ρόμα στη Λίβερπουλ παρουσιάζεται ως εξαιρετικά δύσκολη για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ έχει τοποθετήσει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας τον Άλισον Μπέκερ της Ρόμα, όσον αφορά στην θέση του τερματοφύλακα. Στην Αγγλία αντιμετωπίζεται ως δεδομένο ότι οι «κόκκινοι» θα κινηθούν για τερματοφύλακα κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, απόφαση που είχε παρθεί πριν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και τα κοστοβόρα λάθη του Λορίς Κάριους.

Ο 25χρονος γκολκίπερ της ιταλικής ομάδας, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει και τον βασικό γκολκίπερ της εθνικής Βραζιλίας στο προσεχές Μουντιάλ, ήταν ο πρώτος στόχος της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, όμως πλέον η υπόθεση της μεταγραφής του παρουσιάζεται ιδιαίτερα δύσκολη, έως και απίθανη. Χωρίς να μπαίνει σε περαιτέρω λεπτομέρειες, το Sky Sports έκανε τη συγκεκριμένη αποκάλυψη μέσω Twitter, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η Λίβερπουλ δεν είναι πιθανό να πάρει τον τερματοφύλακα της Ρόμα, Άλισον Μπέκερ».

Ο Άλισον πραγματοποίησε 49 εμφανίσεις της φετινή σεζόν, αποτελώντας σημαντικότατο μέλος της Ρόμα στην πορεία της προς τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ