Γκουαρντιόλα: «Ο Χάαλαντ έκρυψε τον θάνατο της γιαγιάς του»

Γκουαρντιόλα: «Ο Χάαλαντ έκρυψε τον θάνατο της γιαγιάς του»

Αποκάλυψη του Πεπ Γκουαρντιόλα για τις δύσκολες μέρες που πέρασε ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλυψε ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκρυψε το θάνατο της γιαγιάς του. Ο Νορβηγός φορ πέτυχε το καθοριστικό γκολ με το οποίο η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε την Μπρέντφορντ, σε εξ αναβολής αναμέτρησης της Premier League, λαμβάνοντας πολλούς επαίνους από τον Καταλανό προπονητή, ο οποίος είπε ότι ο Νορβηγός επιθετικός πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα, καθώς και ότι ακόμα αναζητά να βρεθεί στην καλύτερή του κατάσταση μετά τον τραυματισμό του.

«Οι μεγάλοι σκόρερ και οι επιθετικοί σκοράρουν πολλά γκολ, μην τους κατακρίνετε, γιατί θα σας κλείσουν το στόμα. Αργά ή γρήγορα θα εμφανιστούν», είπε ο Γκουαρντιόλα.

Διαβάστε επίσης: «Σάλταρε» ο Αλαφούζος με τη Λαμία- Απέκλεισε τον Καρλίτος ο Βόκολος για το ματς με την ΑΕΚ

«Ήταν εκτός δουλειάς για δύο μήνες και την περασμένη εβδομάδα είχε απίστευτα δύσκολες μέρες, έχασε τη γιαγιά του, κάτι που δεν είναι εύκολο για έναν άνθρωπο. Δεν είναι στην καλύτερη φόρμα βέβαια, είναι φυσιολογικό με δύο μήνες μακριά. Μιλήσαμε και μετά το κατάλαβα, γιατί δεν είπε τίποτα για το θάνατο της γιαγιάς του. Στη συνέχεια μιλήσαμε με τον ίδιο και τον πατέρα του για το πώς ένιωθε, φυσικά», εξήγησε ο Γκουαρντιόλα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ