Αιχμές για το «φορτωμένο» πρόγραμμα από τον Γκουαρντιόλα

Αιχμές για το «φορτωμένο» πρόγραμμα από τον Γκουαρντιόλα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στο επιβαρυμένο πρόγραμμα των ομάδων, μετά την εκτός έδρας νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπόρνμουθ με 1-0.

Στο ιδιαίτερα… φορτωμένο πρόγραμμα της Μάντσεστερ Σίτι, αναφέρθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, λίγο μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Μπόρνμουθ με 1-0.

Οι «πολίτες», έπαιξαν την περασμένη Τρίτη με την Μπρέντφορντ (σ.σ. επικράτησαν με 1-0), ενώ μεσοβδόμαδα θ’ αντιμετωπίσουν την Λούτον για το κύπελλο, πριν το ντέρμπι με την Γιουνάϊτεντ για το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Πετρούσεφ για Ολυμπιακό, Μπαρτζώκα, Μιλουτίνοφ και ΝΒΑ

«Σας ευχαριστώ πολύ για το ημερολόγιο. Είναι απολύτως υπερβολικό», τόνισε ο Καταλανός προπονητής και εξήγησε: «Ωστόσο, πρέπει να συνεχίσουμε. Αγαπώ τους παίκτες μου. Είναι… σούπερμαν, παίζουν κάθε τρεις ημέρες.

Όταν ο κόσμος ρωτά εάν παίζουμε με τις ίδιες συνθήκες στην Premier league, η απάντηση είναι όχι. Παίζουμε περισσότερα ματς από τους άλλους. Οι φίλαθλοι μας, πρέπει να είναι υπερήφανοι για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν, αλλά θα είμαι κοντά τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ