Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1: Ο Φόντεν «γκρέμισε» το τείχος

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1: Ο Φόντεν «γκρέμισε» το τείχος

Με δύο γκολ του Φιλ Φόντεν η Μάντσεστερ Σίτι τούμπαρε τη Γιουνάιτεντ (3-1) στο μεγάλο ντέρμπι και πλησίασε ξανά στον πόντο από τη Λίβερπουλ.

Ο Φιλ Φόντεν «καθάρισε» το ντέρμπι του Μάντσεστερ! Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε νωρίς στο «Etihad» με βολίδα του Ράσφορντ, αλλά στη συνέχεια η Σίτι σφυροκόπησε την συμπολίτισσά της και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άγγλο μεσοεπιθετικό που πέτυχε δύο γκολ, γύρισε το ματς και επικράτησε με 3-1. Στο -1 και πάλι από τη Λίβερπουλ οι «Πολίτες» , δεύτερη σερί ήττα για τους «κόκκινους διαβόλους» που χάνουν έδαφος στη μάχη της Ευρώπης.

Η Σίτι μπήκε πολύ δυνατά και έβαλε στην περιοχή της με το… καλημέρα τη Γιουνάιτεντ, αλλά σε μία αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι σκόραραν. Από βολέ του Ονάνα στο 8′, ο Μπρούνο κατέβασε και έστρωσε στον Ράσφορντ που έπιασε ένα απίθανο σουτ και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε στη συνέχεια, με τον Ονάνα να κρατά όρθια την ομάδα του σε ευκαιρίες των Φόντεν, Ντε Μπρόινε και Ρόδρι, ενώ στο 45′ ο Χάαλαντ αστόχησε σε κενό τέρμα.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου 96-73: Στο ρελαντί, πριν τη Βιλερμπάν (vid)

Στο 50′ ο Ονάνα είπε όχι και σε σουτ του Ντοκού αλλά στο 56′ ο Φόντεν με απίθανο σουτ έδωσε τη λύση και έκανε το 1-1. Με τη συμπλήρωση 80 λεπτών ο Άγγλος έκανε και το 2-1 με ωραίο πλασέ ενώ στις καθυστερήσεις ο Χάαλαντ πήρε την μπάλα από τον Ρόδρι και έγραψε το 3-1.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Ντίας, Γουόκερ, Στόουνς, Ακέ, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν (90+6′ Μπομπ), Ντοκού (59’ Άλβαρες), Χάαλαντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Λίντελεφ, Έβανς (70’ Καμπουάλα), Νταλότ, Βαράν, Μεϊνού (82’ Άμραμπατ), ΜακΤόμινεϊ, Κασεμίρο, Φερνάντες, Γκαρνάτσο (82’ Φόρσον), Ράσφορντ (74’ Άντονι)

Η βαθμολογία της Premier League:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ