Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1: Ο Φόντεν «γκρέμισε» το τείχος

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1: Ο Φόντεν «γκρέμισε» το τείχος

Με δύο γκολ του Φιλ Φόντεν η Μάντσεστερ Σίτι τούμπαρε τη Γιουνάιτεντ (3-1) στο μεγάλο ντέρμπι και πλησίασε ξανά στον πόντο από τη Λίβερπουλ.

Ο Φιλ Φόντεν «καθάρισε» το ντέρμπι του Μάντσεστερ! Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε νωρίς στο «Etihad» με βολίδα του Ράσφορντ, αλλά στη συνέχεια η Σίτι σφυροκόπησε την συμπολίτισσά της και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άγγλο μεσοεπιθετικό που πέτυχε δύο γκολ, γύρισε το ματς και επικράτησε με 3-1. Στο -1 και πάλι από τη Λίβερπουλ οι «Πολίτες» , δεύτερη σερί ήττα για τους «κόκκινους διαβόλους» που χάνουν έδαφος στη μάχη της Ευρώπης.

Η Σίτι μπήκε πολύ δυνατά και έβαλε στην περιοχή της με το… καλημέρα τη Γιουνάιτεντ, αλλά σε μία αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι σκόραραν. Από βολέ του Ονάνα στο 8′, ο Μπρούνο κατέβασε και έστρωσε στον Ράσφορντ που έπιασε ένα απίθανο σουτ και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε στη συνέχεια, με τον Ονάνα να κρατά όρθια την ομάδα του σε ευκαιρίες των Φόντεν, Ντε Μπρόινε και Ρόδρι, ενώ στο 45′ ο Χάαλαντ αστόχησε σε κενό τέρμα.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου 96-73: Στο ρελαντί, πριν τη Βιλερμπάν (vid)

Στο 50′ ο Ονάνα είπε όχι και σε σουτ του Ντοκού αλλά στο 56′ ο Φόντεν με απίθανο σουτ έδωσε τη λύση και έκανε το 1-1. Με τη συμπλήρωση 80 λεπτών ο Άγγλος έκανε και το 2-1 με ωραίο πλασέ ενώ στις καθυστερήσεις ο Χάαλαντ πήρε την μπάλα από τον Ρόδρι και έγραψε το 3-1.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Ντίας, Γουόκερ, Στόουνς, Ακέ, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν (90+6′ Μπομπ), Ντοκού (59’ Άλβαρες), Χάαλαντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Λίντελεφ, Έβανς (70’ Καμπουάλα), Νταλότ, Βαράν, Μεϊνού (82’ Άμραμπατ), ΜακΤόμινεϊ, Κασεμίρο, Φερνάντες, Γκαρνάτσο (82’ Φόρσον), Ράσφορντ (74’ Άντονι)

Η βαθμολογία της Premier League:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ