«Ο Μιραλάς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα»

«Ο Μιραλάς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα»

Ο Βέλγος επιθετικός τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει συνάντηση με τον αθλητικό διευθυντή της Εβερτον, καθώς δεν βρίσκεται στα σχέδια του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Κέβιν Μιραλάς μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στον Ολυμπιακό επέστρεψε στην Εβερτον, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο Βέλγος επιθετικός, ωστόσο, σύμφωνα με τους Βρετανούς, δεν βρίσκεται στα πλάνα του πρώην τεχνικού των Πειραιωτών, Μάρκο Σίλβα και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να συναντηθεί με τον αθλητικό διευθυντή των Ζαχαρωτών, Μαρσέλ Μπραντς.

Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να μειώσει δραστικά το ρόστερ της Εβερτον, το οποίο αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από 38 ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Liverpool Echo», ο Ιβηρας τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα μικρό και ευέλικτο ρόστερ, που δεν θα ξεπερνάει τους 25 παίκτες.

Σε αυτούς πολύ δύσκολα θα είναι ο Κέβιν Μιραλάς, καθώς δεν φαίνεται να βρίσκεται στις επιλογές του Μάρκο Σίλβα. Η συνάντησή του με τον αθλητικό διευθυντή της Εβερτον θα κρίνει το μέλλον του 30χρονου στράικερ, ο οποίος όπως αναφέρουν οι Βρετανοί, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Ο αγαπημένος Κέβιν των οπαδών του Ολυμπιακού, κατά την παραμονή του στους Πειραιώτες το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, αγωνίστηκε συνολικά σε 15 παιχνίδια, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ