Ο Στέρλινγκ αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης της Μάντσεστερ Σίτι

Ο Στέρλινγκ αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης της Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ράχιμ Στέρλινγκ φέρεται να αρνήθηκε πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι, με τις απαιτήσεις των δύο πλευρών να απέχουν κατά πολύ.

Ραχίμ Στέρλινγκ και Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας μέχρι το 2022, με τον παίκτη να αρνείται την αρχική πρόταση των «πολιτών», σύμφωνα με το Sky Sports.

Η διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος, με το εν λόγω ρεπορτάζ να αναφέρει πως οι απαιτήσεις του Άγγλου εξτρέμ απέχουν κατά πολύ από το ποσό που προσφέρει σε ετήσια βάση η πρωταθλήτρια Αγγλίας, αφού ο ποδοσφαιριστής θέλει να αμείβεται εξίσου καλά με τα υπόλοιπα «αστέρια» της ομάδας, όπως ο Κένιν ντε Μπράινε και ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο 23χρονος έχει ενσωματωθεί στην εθνική Αγγλίας αυτήν την περίοδο, ενώ πρόσφατα είχε απασχολήσει ξανά τα βρετανικά ΜΜΕ, εξαιτίας ενός τατουάζ – όπλο που έκανε στη γάμπα του. Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 46 εμφανίσεις, στις οποίες πέτυχε 23 γκολ και μοίρασε 17 ασίστς, ενώ η εξέλιξή του υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι εντυπωσιακή. Όσο για το τρέχον συμβόλαιό του, αυτό λήγει το καλοκαίρι του 2020, επομένως η Σίτι δεν βιάζεται ιδιαίτερα να φτάσει σε συμφωνία ανανέωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ