Γουόκερ: «Δεν θέλω η Άρσεναλ να κερδίσει το πρωτάθλημα»

Γουόκερ: «Δεν θέλω η Άρσεναλ να κερδίσει το πρωτάθλημα»

O Kάιλ Γουόκερ εξέφρασε την προτίμησή του, η Λίβερπουλ να κατακτήσει την φετινή Premier League, και όχι η Άρσεναλ σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Σίτι δεν καταφέρει να υπερασπιστεί τον θρόνο της για τέταρτη διαδοχική σεζόν.

Η «μάχη» του τίτλου στην φετινή Premier League έχει «ανάψει» για τα καλά με τις τρεις πρωτοπόρους της φετινής βαθμολογίας, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ να βρίσκονται σε απόσταση δύο βαθμών.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο και όμως αληθινό: Στην ΕΡΤ έβαλαν τον τελικό του βόλεϊ την ίδια ώρα με το ντέρμπι!

Για την εξέλιξη της φετινής κούρσας του πρωταθλήματος, μίλησε ο 33χρονος αμυντικός των Πολιτών, Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το ποιος πιστεύει ότι θα στεφθεί πρωταθλητής Αγγλίας, ο διεθνής Άγγλος αστειεύτηκε για την επιρροή που έχει ασκήσει η Σίτι στην ομάδα της Άρσεναλ, αναφερόμενος στον προπονητή Μίκελ Αρτέτα, τον αμυντικό Ολεξάντρ Ζιντσένκο και τον επιθετικό Γκάμπριελ Ζέσους.

Μιλώντας στον Ρίο Φέρντιναντ στην εκπομπή Vibe with Five, ο Γουόκερ απάντησε αστειεύμενος: «Είναι τόσο δύσκολο. Δεν θέλω να κερδίσει η Άρσεναλ, εξαιτίας της Τότεναμ. Νομίζω ότι η Άρσεναλ έχει τον βοηθό προπονητή μας (Αρτέτα) ως προπονητή της. Έχετε τον Ζιντσένκο, ο οποίος νομίζω ότι είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος της, και τον Ζεσούς. Αλλά, θα τους δώσω τα εύσημα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Ο αμυντικός των Σίτιζενς αγωνίστηκε για 6 χρόνια στην Τότεναμ, πραγματοποιώντας 227 συμμετοχές με τους Λονδρέζους, και μάλλον είναι επηρεασμένος από αυτό, αδυνατώντας να δει τους κανονιέρηδες να κατακτούν τον φετινό τίτλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ