Η μεγάλη έξοδος: Το πλάνο του Μπόλι για να μαζέψει η Τσέλσι πάνω από 100 εκατ. ευρώ (vids)

Η μεγάλη έξοδος: Το πλάνο του Μπόλι για να μαζέψει η Τσέλσι πάνω από 100 εκατ. ευρώ (vids)

Το μυστικό ταξίδι του Τοντ Μπόλι στη Σαουδική Αραβία και οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Μια από τις χειρότερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της πραγματοποιεί η Τσέλσι, με τους Μπλε να βρίσκονται στην 11η θέση της βαθμολογίας της Premier League έχοντας 39 πόντους σε 28 παιχνίδια.

Μια απογοητευτική πορεία, με τον ισχυρό άνδρα της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι και τους συνεργάτες του στον βρετανικό σύλλογο να έχουν αρχίσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, με στόχο την αναβάθμιση του ρόστερ των Μπλε και την επιστροφή της ομάδας στις πρώτες θέσεις της Premier League.

Διαβάστε επίσης: Υπάρχει ένα μεγάλο «πρέπει» για τον Ολυμπιακό

Χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση σπουδαίων παικτών, όπως είναι ο Νιγηριανός επιθετικός, Βίκτορ Όσιμεν, ο οποίος αποτελεί τον Νο.1 στόχο της Τσέλσι για τη γραμμή κρούσης των Λονδρέζων ενόψει της νέας σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο το τελευταίο διάστημα ο Τοντ Μπόλι πραγματοποιεί διάφορες συναντήσεις με παράγοντες του ποδοσφαίρου και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία, όπου συνομίλησε με τον διευθυντή του εγχώριου πρωταθλήματος (Pro League) και πρώην τεχνικό διευθυντή της Τσέλσι, Μίκαελ Εμενάλο. Οι δυο άνδρες, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο Νησί, συζήτησαν το ενδεχόμενο μεταγραφής παικτών της Τσέλσι σε ομάδες της αραβικής χώρας.

Η «μαύρη λίστα»

Ο Τοντ Μπόλι έχει θέσει ως στόχο να μπουν στα ταμεία της Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι πάνω από 100 εκατ. ευρώ από πωλήσεις παικτών, προκειμένου οι Μπλε να αποφύγουν και μπελάδες λόγω του Financial Fair Play, με τους Λουκάκου, Κέπα, Γκάλαχερ, Μπρόγια, Τσαλόμπα και Κουκουρέλα να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας των ποδοσφαιριστών που είναι προς αποχώρηση.

Ο Λουκάκου έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στη Ρόμα και το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Τσέλσι, με τον Βέλγο να έχει συμβόλαιο με τους Λονδρέζους μέχρι το 2026. Στο συμβόλαιο του 30χρονου φορ με τους Μπλε υπάρχει ρήτρα ύψους 40 εκατ. ευρώ και οι άνθρωποι του συλλόγου θα προσπαθήσουν να τον πουλήσουν, με τη Σαουδική Αραβία να είναι ο πιθανότερος προορισμός του διεθνούς στράικερ.

Ο Κέπα έχει δοθεί δανεικός στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά για την ώρα πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ισπανική ομάδα. Ο Ιβηρας τερματοφύλακας δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το 2025, αλλά μετά την επιστροφή του στο Λονδίνο θα γίνουν συζητήσεις για να πουληθεί σε άλλη ομάδα.

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται επίσης οι Γκάλαχερ, Μπρόγια, Τσαλόμπα και Κουκουρέλα, για τους οποίους θα γίνει επίσης προσπάθεια για να πουληθούν το ερχόμενο καλοκαίρι. Ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι Λονδρέζοι θεωρούν ότι μπορούν να μαζέψουν πάνω από 100 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ