Τσέλσι : Φευγάτοι οι Αζάρ-Κουρτουά

Τσέλσι : Φευγάτοι οι Αζάρ-Κουρτουά

Όσο στην Τσέλσι ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Αντόνιο Κόντε, οι Εντέν Αζάρ και Τιμπό Κουρτουά δεν δείχνουν διατεθειμένοι να παραμείνουν κάτοικοι Λονδίνου.

Διατεθειμένοι να αποχωρήσουν από την Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι, φαίνεται να είναι οι Εντέν Αζάρ και Τιμπό Κουρτουά. Ο Αζάρ συγκεκριμένα είναι βέβαιο ότι επιθυμεί να φύγει για μία μεγαλύτερη ομάδα, όπως για παράδειγμα τη Ρεάλ Μαδρίτης που ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ασχολείται με την περίπτωση του Βέλγου μεσοεπιθετικού.

Από τη άλλη το συμβόλαιο του Κουρτουά έχει διάρκεια 12 μήνες ακόμα, γεγονός που σημαίνει ότι μετά την πρώτη Ιανουαρίου είναι ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει και να μεταγραφεί το καλοκαίρι. Με τον Κουρτουά να μην επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του, η Τσέλσι σίγουρα δεν θα θελήσει να χάσει ένα ποδοσφαιριστή σαν τον Κουρτουά χωρίς αντίκρισμα γι αυτό αν γίνει κάποια πρόταση θα αναγκαστεί να την κάνει δεκτή.

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές των «Μπλε» είχαν πρόβλημα με τον Αντόνιο Κόντε γι αυτό περιμένουν να δουν ποιος θα είναι αντικαταστάτης του για να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Ο Βραζιλιάνος Γουίλιαν είναι ίσως το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτών των παικτών. Ωστόσο η απόφαση των δύο Βέλγων φαίνεται να είναι αμετάκλητη.

Το θέμα του νέου προπονητή βρίσκεται ακόμη στον αέρα διότι ο πρόεδρος της Τσέλσι Ρομάν Αμπράμοβιτς, έχει δώσει οδηγία οι απολαβές του νέου προπονητή είναι «γήινες». Ο Λουίς Ενρίκε που ακόμη είναι ο νούμερο ένα στόχος ζητάει 16.000.000 € περίπου, ποσό πάνω από το μπάτζετ που διατίθενται να δαπανήσουν οι «Λονδρέζοι».

Από την άλλη η εναλλακτική λύση του Μαουρίτσιο Σάρι θα αποκτά περισσότερες πιθανότητες όσο δεν κατεβάζει τις απαιτήσεις του ο Λουίς Ενρίκε. Ο Ιταλός πρώην προπονητής της Νάπολι θα θελήσει να πάρει μαζί του στο «Νησί» τον στόπερ της Νάπολι Καλιντού Κουλιμπαλί, ενώ και ο Κώστας Μανωλάς είναι στους μεταγραφικούς στόχους του Σάρι.

Ανεξάρτητα από το θέμα του προπονητή όμως η Τσέλσι κινείται για την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά τη δήλωση των «Κόκκινων Διαβόλων» ότι ο Γάλλος δεν πωλείται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ