Άρσεναλ – Λούτον 2-0: Επιβλητικοί οι «κανονιέρηδες» ανέβηκαν προσωρινά στην κορυφή

Άρσεναλ – Λούτον 2-0: Επιβλητικοί οι «κανονιέρηδες» ανέβηκαν προσωρινά στην κορυφή

Η Άρσεναλ πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Λούτον, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και θα περιμένει τι θα κάνει η Λίβερπουλ.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι η Άρσεναλ έκανε τη δουλειά της και έφτασε σε ένα πολύτιμο «τρίποντο» επικρατώντας της Λούτον με 2-0 στο «Emirates», στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Premier League.

Έτσι οι «κανονιέρηδες» ξεπέρασαν τη Λίβερπουλ και ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όπου θα περιμένουν να δουν τι θα κάνουν οι «κόκκινοι» απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η… ιστορία της αναμέτρησης στο Λονδίνο γράφτηκε στο πρώτο μέρος με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να σκοράρει δύο φορές. Αρχικά πήρε το προβάδισμα με τον Μάρτιν Όντεγκααρντ στο 24ο λεπτό της συνάντησης, για να έρθει το αυτογκόλ του Νταΐκι Χασιόκα στο 44′ να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ραγιά, Γουάιτ, Σαλιμπά, Ζιντσένκο (74’ Τομιγιάσου), Γκάμπριελ, Παρτέι (67’ Ράις), Σμιθ Ρόου (80’ Ζορζίνιο), Όντεγκααρντ, Νέλσον (75’ Μαρτινέλι), Τροσάρ, Χάβερτς (66’ Ενκετιά)

ΛΟΥΤΟΝ: Καμίνσκι, Καμπορέ, Μενγκί, Χασιόκα, Ονιεντινμά (75’ Γούντροου), Ντάουτι, Μπανζού (53’ Τσονγκ), Μπάρκλεϊ, Κλαρκ, Τάουνσεντ (81’ Μπέρι), Μόρις

«Λευκή» ισοπαλία στο Μπρέντφορντ-Μπράιτον

Στο άλλο ματς που διεξήχθη την ίδια ώρα, η Μπρέντφορντ έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με την Μπράιτον. Οι «γλάροι» ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως δεν μπόρεσαν να διαπεράσουν την άμυνα των γηπεδούχων, με τους δύο αντιπάλους να συμβιβάζονται με τον έναν βαθμό.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Φλέκεν, Ρούρσλεβ, Ζανκά, Αγιέρ, Κόλινς, Γιάνελτ, Λιούις Πότερ (73’ Εμπεουμό), Γιαρμόλιουκ (62’ Ντάμσγκααρντ), Γένσεν (85’ Ονιεκά), Γουισά (73’ Ρεγκιλόν), Τόνεϊ.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Φερμπρούχεν, Ντανκ, Ιγκό Ζούλιο, Φέλτμαν (85’ Μόντερ), Φαν Χεκ, Λαλάνα (64’ Ενκίσο), Γκρος, Μπαλέμπα, Αντινγκρά (74’ Γουέλμπεκ), Μπουονανότε (74’ Λάμπτεϊ), Ζοάο Πέδρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ