Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Σκάει» 70 εκατ. ευρώ για Γουίλιαν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Σκάει» 70 εκατ. ευρώ για Γουίλιαν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει μυθική πρόταση που θα αγγίζει τα 70 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι για την απόκτηση του Γουίλιαν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη ολοκληρώσει τις μεταγραφές του Φρεντ και του Νταλότ, όμως από ότι φαίνεται δεν σταματάει εδώ. Οι κόκκινοι διάβολοι εμπλέκονται σε δεκάδες μεταγραφικά σενάρια καθημερινά και σήμερα το φως της δημοσιότητας είδε ακόμα ένα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα αγγλικής εφημερίδας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοπεύει να προσφέρει στην Τσέλσι 70 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Γουίλιαν. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, ο οποίος βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας για το Μουντιάλ, αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ζοσέ Μουρίνιο για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής των κόκκινων διαβόλων και η διοίκηση της αγγλικής ομάδας είναι διατεθειμένη να πραγματοποιήσει την επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού.

Για να ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφή του Γουίλιαν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 70 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι, ποσό που δύσκολα θα αρνηθεί η Κυπελλούχος Αγγλίας. Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος θα επιθυμούσε να συνεργαστεί ξανά με τον Μουρίνιο, παρά το γεγονός πως έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους μπλε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ