Άρσεναλ : Ν’Ζονζί ο εκλεκτός του Έμερι

Άρσεναλ : Ν’Ζονζί ο εκλεκτός του Έμερι

Ο δρόμος για τη μεταγραφή του Στίβεν Ν’Ζονζί στην Άρσεναλ φαίνεται να ανοίγει, με τη Σεβίλλη να θέλει τον Μάρκο Γιορέντε για αντικαταστάτη του.

Ο Στίβεν Ν’Ζονζί της Σεβίλλης φέρεται να είναι στόχος του Ουνάι Έμερι για το κέντρο της Άρσεναλ. Ο Ισπανός προπονητής ανέλαβε το δύσκολο έργο να οδηγήσει την Άρσεναλ στη μετά-Βενγκέρ εποχή και θέλει να το κάνει με σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ των Λονδρέζων.

Έχοντας υπογράψει ήδη τον Ελβετό ακραίο μπακ Στέφαν Λίχτστάινερ από την πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους, ο Έμερι θέλει να αναδιαμορφώσει το κέντρο του με την μεταγραφή του διεθνή Γάλλου αμυντικού μέσου. Ο Ν’Ζονζί πέρσι αγωνίστηκε 44 φορές με την φανέλα των Σεβιγιάνων και σημείωσε ένα γκολ. Ο μέσος της Σεβίλλης δεν είναι ξένος με το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς έχει αγωνιστεί για 3 χρόνια στη Μπλάκμπερν και άλλα 3 χρόνια στη Στόουκ.

Η Σεβίλλη έχει αρχίσει ήδη να κοιτάζει για τον αντικαταστάτη του Ν’Ζονζί με φαβορί τον Μάρκο Γιορέντε της Ρεάλ Ναδρίτης. Ο Γιορέντε είναι προϊόν των ακαδημιών της «Βασίλισσας» αλλά δεν έχει καταφέρει να πείσει με την μέχρι τώρα πρόοδο του. Οι Σεβιγιάνοι πιστεύουν στο ταλέντο του μέσου της Ρεάλ και αισιοδοξούν ότι με περισσότερο χρόνο συμμετοχής η καριέρα του θα εκτοξευθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ