Τσέλσι : Ανακοινώνεται ο Σάρι μέχρι την επόμενη εβδομάδα

Τσέλσι : Ανακοινώνεται ο Σάρι μέχρι την επόμενη εβδομάδα

Τσέλσι και Κόντε συμφώνησαν να λύσουν κοινή συναίνεση με τον Ιταλό προπονητή να παίρνει αποζημίωση 10.900.000 € . Υπογράφει άμεσα ο Σάρι.

Τσέλσι και Αντόνιο Κόντε φαίνεται να είναι μία ανάσα από το «διαζύγιο», με τους «Μπλε» να πληρώνουν αποζημίωση ύψους 10.900.000 € στον Ιταλό προπονητή και τους βοηθούς του. Το σίριαλ της διαφαινόμενης φυγής του Κόντε φτάνει στο τέλος του και ο δρόμος για την πρόσληψη του Μαουρίτσιο Σάρι ανοίγει.

Ο Αντόνιο Κόντε παρότι κατέκτησε την Πρέμιερ Λιγκ στην παρθενική του σεζόν στο Λονδίνο, φέτος παρουσίασε μία απογοητευτική Τσέλσι. Κατέκτησε μεν το FA Cup αλλά οι βλέψεις του προέδρου των Λονδρέζων, Ρομάν Αμπράμοβιτς, είναι πολύ μεγαλύτερες.

Ο Ρώσος μεγιστάνας δείχνει να έχει πίστη στον Σάρι, εκτιμώντας τη δουλειά του στη Νάπολι, και πλέον η υπόθεση Λουίς Ενρίκε μπαίνει στο συρτάρι. Άλλωστε ο Ισπανός ζήταγε περισσότερα χρήματα από αυτά που ο Αμπράμοβιτς ήταν διατεθειμένος να σπαταλήσει.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας ο Ιταλός προπονητής θα έχει υπογράψει στην Τσέλσι, με τον θρύλο της ομάδας Τζιανφράνκο Τζόλα να γίνεται ο άμεσος βοηθός του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ