Νιούκαστλ : Παραμένει και τη νέα σεζόν ο Μπενίτεθ

Νιούκαστλ : Παραμένει και τη νέα σεζόν ο Μπενίτεθ

Ο Ράφα Μπενίτεθ θα παραμείνει στη Νιούκαστλ και την επόμενη χρονιά καθώς έχει ικανοποιήσει απόλυτα τις προσδοκίες του ιδιοκτήτη των καρακαξών Μάικ Ασλεϊ.

Την παραμονή του Ράφα Μπενίτεθ και τη νέα σεζόν στην τεχνική ηγεσία θέλει ο ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ, Μάικ Άσλεϊ. Μάλιστα ο Άγγλος επιχειρηματίας δεσμεύτηκε να επενδύσει τα απαραίτητα κεφάλαια, ώστε η ομάδα να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην premier league, αλλά και να δελεάσει τον Ισπανό κόουτς, για να παραμείνει στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Ο Μπενίτεθ, που ανέλαβε τη Νιούκαστλ το 2016 και τη φετινή σεζόν την οδήγησε στην 10η θέση της βαθμολογίας, έχει κριτικάρει δημόσια το χαμηλό μπάτζετ της ομάδας και ζήτησε την αύξηση του.

Ο Ασλεϊ σπεύδει τώρα να ικανοποιήσει το αίτημα του, ελπίζοντας πως θα τον πείσει να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα της «Newcastle Chronicle», ο Ισπανός τεχνικός έχει τη δυνατότητα να αυξήσει το ποσό για μεταγραφές, με πωλήσεις ποδοσφαιριστών που ανήκουν αυτή τη στιγμή στο δυναμικό της ομάδας. Συνολικά ο Ασλεϊ θα δώσει περίπου 45 εκατ. λίρες στον Μπενίτεθ για απόκτηση νέων παικτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ