Κλοπ: «Μετά τον αποκλεισμό μας στο Europa League, μπορούμε να επικεντρωθούμε στην Premier League»

Κλοπ: «Μετά τον αποκλεισμό μας στο Europa League, μπορούμε να επικεντρωθούμε στην Premier League»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ από το Europa League, τόνισε ότι η ομάδα του είναι απογοητευμένη, ωστόσο οι Ρεντς μπορούν πλέον να επικεντρωθούν στην «μάχη» του τίτλου της Premier League

Ο αποκλεισμός της Λίβερπουλ στα προημιτελικά του Europa League μπορεί να τη βοηθήσει να επικεντρωθεί στο κυνήγι του τίτλου στην Premier League, δήλωσε ο προπονητής των Ρεντς, Γιούργκεν Κλοπ.

Οι «κόκκινοι», που ηττήθηκαν με 3-0 από την Αταλάντα στον πρώτο αγώνα στο Άνφιλντ, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-0 στην Ιταλία αλλά αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης με συνολικό σκορ 3-1.

Διαβάστε επίσης: Αυτά μόνο ο Θρύλος: Τα 6 ευρωπαϊκά που διεκδικεί ο Ολυμπιακός!

«Απογοητευμένοι που δεν περάσαμε, αλλά όχι εκνευρισμένοι ή θυμωμένοι. Τώρα μπορούμε να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και αυτό θα κάνουμε», είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους.

«Έχουμε λίγες μέρες για να ανακάμψουμε και μετά θα παίξουμε με τη Φούλαμ, κάτι που θα είναι δύσκολο, αλλά θα δώσουμε τα πάντα. Αυτός είναι ο ανταγωνισμός μας τώρα».

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς ισοβαθμεί με την Άρσεναλ με 71 βαθμούς αλλά υστερεί στη διαφορά τερμάτων. Πρωτοπόρος είναι η Μάντσεστερ Σίτι με 73 βαθμούς.

Ο Κλοπ είπε ότι δεν τον απασχολεί η φόρμα του Σαλάχ όταν ρωτήθηκε για τις επιδόσεις του επιθετικού στα πρόσφατα παιχνίδια.

«Το πέναλτι ήταν πολύ πειστικό, ένα σούπερ πέναλτι, μετά η επόμενη ευκαιρία, ήταν προφανώς άτυχη, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που έχασε μια τέτοια ευκαιρία», πρόσθεσε ο Κλοπ.

«Δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. Αυτά συμβαίνουν με τους επιθετικούς, έτσι είναι τα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ