Γουέστ Χαμ : Ανακοίνωσε Ισσά Ντιόπ

Γουέστ Χαμ : Ανακοίνωσε Ισσά Ντιόπ

Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε την απόκτηση του 21άχρονου Γάλλου αμυντικού της Τουλούζ, Ισσά Ντιόπ, για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Μεταγραφή με (πολύ) μέλλον για τη Γουέστ Χαμ, με την ομάδα του Λονδίνου να αποκτά ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου, στο χώρο της άμυνας.

Ο Ισσά Ντιόπ, διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Γαλλίας, αφήνει την Τουλούζ για τη Γουέστ Χαμ και την Πρέμιερ Λιγκ μετά από μια εξαιρετική χρονιά στη γαλλική ομάδα. Συγκεκριμένα τη χρονιά που πέρασε, ο Ντιόπ κατέγραψε 34 συμμετοχές με τη φανέλα της Τουλούζ ενώ πέτυχε και 3 γκολ.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στο site της ομάδας δήλωσε πολύ χαρούμενος που υπέγραψε σε μια τόσο ιστορική ομάδα και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου σε ένα τόσο ιστορικό κλαμπ και ελπίζω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό εδω» και συμπλήρωσε «είμαι πολύ φιλόδοξος παίκτης και η Γουέστ Χαμ μια πολύ φιλόδοξη ομάδα όπως είδαμε και με την πρόσληψη του νέου προπονητή. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει πολλά παιχνίδια και να κάνω τους οπαδούς μας χαρούμενους».

https://twitter.com/WestHamUtd/status/1009118620247445504

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ