Και ο Άρνε Σλοτ στην λίστα της Λίβερπουλ για αντι-Κλοπ

Και ο Άρνε Σλοτ στην λίστα της Λίβερπουλ για αντι-Κλοπ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Athletic», η Λίβερπουλ έχει προσεγγίσει την Φέγενορντ προκειμένου να αγοράσει τον Άρνε Σλοτ και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Ρεντς από το καλοκαίρι

Η Λίβερπουλ συνεχίζει το ψάξιμο προκειμένου να βρει τον διάδοχο του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος θα αποχωρήσει από τον πάγκο των Ρεντς στο τέλος της σεζόν.

Μετά την απόφαση του Τσάμπι Αλόνσο να παραμείνει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν αλλά και την περίπτωση του Ρούμπερ Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που έμεινε πίσω, το όνομα του Άρνε Σλοτ της Φέγενορντ φέρεται να είναι την δεδομένη χρονική στιγμή ψηλότερα στην λίστα της Λίβερπουλ, προκειμένου ο Ολλανδός τεχνικός να χτίσει την νέα ομάδα των Ρεντς.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Στις 19 Μαΐου τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ο τελικός Κυπέλλου

Μάλιστα, η ομάδα του Μερσεϊσάιντ έχει κάνει τις πρώτες επαφές με την διοίκηση της Ολλανδικής ομάδας, η οποία όμως ακόμα δεν είναι θετική σε μια τέτοια εξέλιξη. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «The Athletic», η ομάδα από το Ρότερνταμ απέρριψε πρόταση ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ της Λίβερπουλ, η οποία θέλει να «κλείσει» όσο πιο γρήγορα γίνεται τον επόμενο προπονητή της.

Ο 45χρονος προπονητής δεν έχει κάποια ρήτρα αποδέσμευσης και το εν λόγω ρεπορτάζ κάνει λόγο για νέες διαπραγματεύσεις, με την Λίβερπουλ ετοιμάζει βελτιωμένη προσφορά.

Ο Σλοτ βρίσκεται στο τιμόνι της Φέγενορντ από το 2021 και έχει κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα Ολλανδίας (2023), ένα Κύπελλο (2024), ενώ έχει οδηγήσει την ολλανδική ομάδα στον τελικό του Europa Conference League το 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ