Έβερτον – Μπρέντφορντ 1-0: «Καθάρισε» την παραμονή ο Γκουέγιε για τα «ζαχαρωτά»

Έβερτον – Μπρέντφορντ 1-0: «Καθάρισε» την παραμονή ο Γκουέγιε για τα «ζαχαρωτά»

Η Έβερτον πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στην Μπρέντφορντ (1-0) με το γκολ του Ιντρίσα Γκουέγε στο 60ό λεπτό και απομακρύνθηκε στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Έβερτον (36π.) προσπέρασε την Μπρέντφορντ (35π.) αφου την νίκησε (1-0) με το γκολ του Ιντρίσα Γκουέγε στο 60ό λεπτό, πλέον βρίσκεται στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη και είναι άλλο ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή στην Premier League.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος δεν είχε ευκαιρίες για καμία από τις δύο ομάδες, ωστόσο στο δεύτερο μέρος το θέαμα στο «Goodison Park» βελτιώθηκε και οι γηπεδούχοι σκόραραν με την συμπλήρωση μιας ώρας. Ο Γκουέγε σκόραρε και έβαλε… φωτιά στην έδρα της Έβερτον, αλλά και στην βαθμολογία.

Διαβάστε επίσης: Η… αγωνία του Μήτρου-Λονγκ για τον αδερφό του, ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες και η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων (vid)

Η Μπρέντφορντ προσπάθησε να αντιδράσει με καλή ευκαιρία από τον Τόνει, αλλά η Έβερτον απάντησε με το δοκάρι του ΜακΝιλ. Πότερ και Εμπουεμό προσπάθησαν να ισοφαρίσουν για τους φιλοξενούμενους, αλλά η ομάδα του Σον Ντάις διατήρησε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ανέπαφη την εστία της.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ