Λέστερ : Ανακοινώθηκε ο Μάντισον με 27.000.000 €

Λέστερ : Ανακοινώθηκε ο Μάντισον με 27.000.000 €

Την μεταγραφή του 21χρονου επιθετικού μέσου Τζέιμς Μάντισον από τη Νόργουιτς αντί του ποσού των 27.000.000€, ανακοίνωσε η Λέστερ.

Η Λέστερ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του νεαρού επιθετικού μέσου Τζέιμς Μάντισον για πέντε χρόνια, από τη Νόργουιτς έναντι 24.000.000 €. Ο τρεις φορές διεθνής με την εθνική Αγγλίας U21, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 45 παιχνίδια της Νόργουιτς και σκόραρε 15 φορές ενώ σέρβιρε και 8 γκολ στους συμπαίχτες του. Παρά την μέτρια χρονιά της ομάδας του, ο Μάντισον συμπεριλήφθηκε στην ομάδα της χρονιάς για την Τσάμπιονσιπ.

Ο Μάντισον στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Λέστερ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και τη Λέστερ. Επίσης τόνισε ότι σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής έπαιξε η συζήτηση που είχε με τον προπονητή των «Αλεπούδων», Κλοντ Πιουέλ. Ο Γάλλος κόουτς εξήγησε στον ταλαντούχο χαφ τον τρόπο που θα αγωνίζεται η Λέστερ αλλά και πως σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τις ικανότητες του Μάντισον.

Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής ο Πιουέλ δήλωσε : «Ο Τζέιμς είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Πέρσι έπαιξε πολύ καλά με την Νόργουιτς και είμαι χαρούμενος που διάλεξε τη Λέστερ για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. »

Η μεταγραφή του Μάντισον ήταν η Τρίτη μέχρι τώρα για τους πρωταθλητές του 2016 μετά από τον Πορτογάλο δεξιό μπακ Ρικάρντο Περέιρα και τον πρώην στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τζόνι Έβανς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ