Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Έφαγαν… γλάρο οι «χωριάτες» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Έφαγαν… γλάρο οι «χωριάτες» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Νέα απώλεια για την Άστον Βίλα, τέσσερις μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Conference League στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «χωριάτες» ηττήθηκαν με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» για την 36η αγωνιστική της Premier League και έχασαν την ευκαιρία να απομακρυνθούν κι άλλο από την πέμπτη Τότεναμ που είναι στο -7 αλλά με δύο ματς λιγότερα. Στα αρνητικά, πέρα από την ήττα για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, ο τραυματισμός του Ρότζερς με ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Η Μπράιτον ήταν λίγο πιο δραστήρια στο ξεκίνημα και είχε δύο καλές στιγμές με Αντιγκρά και Γουέλμπεκ. Στο 25’ ήρθαν τα άσχημα νέα για τη Βίλα καθώς ο Ρότζερς αποχώρησε με ενοχλήσεις και στη θέση του πέρασε ο Κας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ακίνδυνοι σε όλο το πρώτο μέρος ενώ στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έφτασαν δύο φορές μία ανάσα από το γκολ.

Διαβάστε επίσης: Η απίθανη ιστορία του Άγγλου διαιτητή Κέβιν Λιντς πριν το Παναθηναϊκός – Άντερλεχτ: «Χρυσαφικά και δώρα αξίας 3.500 λιρών» (vid)

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Όλσεν μπλόκαρε την προβολή του Αντιγκρά και ένα λεπτό μετά έκανε τεράστια επέμβαση σε προσπάθεια του Γκρος από θέση βολής, κρατώντας το μηδέν.

Και στο δεύτερο μέρος η Μπράιτον ήταν καλύτερη και στο 63’ ο Όλσεν νίκησε τον Ζοάο Πέδρο σε τετ α τετ. Πέντε λεπτά μετά ο Γκρος σκόραρε από κοντά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 79’ βρήκε δίχτυα και η Βίλα με τον Μπέιλι, αλλά και αυτό το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του ΜακΓκιν που ήταν μπροστά στον Φερμπρούχεν.

Στο 80’ ο Όλσεν έσωσε ξανά σε σουτ του Αντιγκρά και στο 83’ η κεφαλιά του Γουέλμπεκ έφυγε λίγο έξω. Στο 85’ η Μπράιτον κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κόνσα στον Αντιγκρά, ο Ζοάο Πέδρο εκτέλεσε, ο Όλσεν απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο επιθετικός της Μπράιτον έκανε το 1-0 με κεφαλιά και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

Μπράιτον: Φερμπρούγκεν, Ζούλιο, Γουέμπστερ, Ντανκ, Φέλτμαν, Ζοάο Πέδρο, Γκίλμουρ (88′ Μπαλέμπα), Γκρος, Αντίνγκρα (90’+3′ Μπάρκο), Μπουονανότε (61′ Ενσίσο), Γουέλμπεκ (88′ Μόντερ)

Άστον Βίλα: Όλσεν, Κόνσα (90′ Τσέιμπερς), Κάρλος, Τόρες, Ντινιε (90′ Μορένο), ΜακΓκιν, Λουίζ, Μπέιλι, Ρότζερς (25′ Κας), Ντιαμπί (73′ Ντουράν), Γουότκινς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ