Και η Σίτι τον χαβά της: Πέμπτη φορά που οι «Πολίτες» φτάνουν αήττητο σερί 20+ αγώνων

Και η Σίτι τον χαβά της: Πέμπτη φορά που οι «Πολίτες» φτάνουν αήττητο σερί 20+ αγώνων

Για πέμπτη φορά στην ιστορία της η Μάντσεστερ Σίτι τρέχει ένα σερί 20+ αήττητων αγώνων στην Premier League, την ώρα που μόνο η συμπολίτισσα, Γιουνάιτεντ είχε περισσότερα από την ομάδα του Γκουαρντιόλα καθώς είχε σταματήσει στις επτά.

Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ συνεχίζουν στο τέλος της σεζόν να διεκδικούν τον φετινό τίτλο τη Premier League, με τις δύο ομάδες να ανταγωνίζονται ποια θα κόψει πρώτη το… νήμα στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι «Πολίτες» βέβαια μπαίνουν σε μια συνηθισμένη γι’ αυτούς διαδικασία αφού υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα, έχουν κατακτήσει 5 πρωταθλήματα στις 7 σεζόν που βρίσκεται ο Καταλανός προπονητής στο Νησί.

Διαβάστε επίσης: Η… μεγάλη Πέμπτη, ο Ορτέγκα, η 11αδα, οι 11 μέρες όλη η χρονιά και το «δεν μπορώ να περιμένω…»

Μάλιστα, οι γαλάζιοι του Μάντσεστερ έχουν βαλθεί να καταρρίψουν κάθε ρεκόρ προκειμένου να κατακτήσουν και το φετινό πρωτάθλημα. Ένα εξ αυτών είναι το σερί που τρέχουν χωρίς να ηττηθούν, με την Σίτι φέτος να είναι για πέμπτη φορά αήττητη σε 20 και πλέον παιχνίδια πρωταθλήματος.

Κάτι που στο παρελθόν έχει πετύχει μόνο η έτερη ομάδα του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουνσον, η οποία είχε κάνει 7 φορές αντίστοιχο σερί νικών.

Η τελευταία ήττα της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα τη φετινή σεζόν ήταν από την Άστον Βίλα στις αρχές του Δεκεμβρίου. Έκτοτε η Μάντσεστερ Σίτι τρέχει ένα αήττητο σερί 20 αγώνων και θέλει να το αυξήσει για να μπορέσει στο τέλος της σεζόν να φτάσει και στην κατάκτηση της φετινής Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ