Τσέλσι : 80.000.000 € σε Γιουβέντους για Πιάνιτς

Τσέλσι : 80.000.000 € σε Γιουβέντους για Πιάνιτς

Την βεβαιότητα του ότι ο Μίραλεμ Πιάνιτς θα αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ και την Τσέλσι, εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της Γιουβέντους Λουτσιάνο Μότζι.

Μεταγραφή από τη Γιουβέντους στην Τσέλσι αντί του ποσού των 80.000.000 € αναμένεται να πάρει ο Μίραλεμ Πιάνιτς, σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο των «Μπιανκονέρι» Λουτσιάνο Μότζι.

Σε δηλώσεις του σε Ιταλικά μέσα, ο Μότζι ήταν βέβαιος ότι ο Βόσνιος μέσος από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ, με τη φανέλα της Τσέλσι.

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη ο αντικαταστάτης του Αντόνιο Κόντε, αλλά μ’ όλα να δείχνουν τον Μαουρίτσιο Σάρι ως τον εκλεκτό, οι «Μπλε» ήδη έχουν χάσει πολύτιμο χρόνο στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Οι διαπραγματεύσεις για τον Πιάνιτς, δεν αποκλείεται να είναι και σε συνεννόηση με τον Ιταλό πρώην προπονητή της Νάπολι.

Ο Σάρι θα ήθελε να έχει υπό τις οδηγίες του ποδοσφαιριστές που γνωρίζει είτε από την Νάπολι, είτε από τα γήπεδα της Σέριε Α. Ο Πιάνιτς και ο Κουλιμπαλί φέρονται να είναι πιθανοί μεταγραφικοί στόχοι για την Τσέλσι του Σάρι.

Ο πρώην πλέι μέικερ της Ρόμα και της Γιουβέντους, δεν είναι μόνο στο «στόχαστρο» των «Λονδρέζων». Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, επίσης ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Η Γιουβεντίνοι από την άλλη θέλουν να τον «δέσουν» με νέο πολυετές συμβόλαιο, σε μια προσπάθεια να κρατήσουν στο Τορίνο τον πιο ποιοτικό τους μέσο. Όποτε έλειψε από τη «Γιούβε» ο Πιάνιτς, υπήρχε πρόβλημα για τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Οι δηλώσεις Μότζι όμως φαίνεται να λύνουν το γρίφο για το που θα αγωνίζεται του χρόνου ο Βόσνιος και η απάντηση είναι το Λονδίνο και το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ