Λίβερπουλ : Κινείται δυναμικά για Στρακόσια

Λίβερπουλ : Κινείται δυναμικά για Στρακόσια

Οι κόκκινοι ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους τον Θωμά Στρακόσια, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία.

Η Λίβερπουλ στρέφεται στην περίπτωση του πρώην τερματοφύλακα του Πανιωνίου και νυν της Λάτσιο, Θωμά Στρακόσια, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από τα βρετανικά ΜΜΕ. Οι κόκκινοι προσπάθησαν να κάνουν δικό τους τον Άλισον Μπέκερ της Ρόμα και Γιαν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά κατά πως φαίνεται οι δύο περιπτώσεις αυτές δεν θα καρποφορήσουν.

Ο 23χρονος πορτιέρε αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων στη Serie A τις τελευταίες δύο σεζόν, ενώ έχει αγωνιστεί και με την εθνική Αλβανίας. Το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το 2022, έτσι οι αξιώσεις της ιταλικής ομάδας δεν αναμένεται να είναι χαμηλές, ωστόσο σίγουρα θα είναι πιο προσιτές για τα δεδομένα των Άγγλων.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να δαπανήσει περίπου 34 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Να αναφερθεί ότι από πλευράς των «λατσιάλι», πιθανότατα θα αποκτηθεί ο Σίλβιο Προτό του Ολυμπιακού, με τον Βέλγο τερματοφύλακα να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Στρακόσια, σε περίπτωση που ο τελευταίος αποχωρήσει από το Ολίμπικο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ