Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου εξετάζουν την περίπτωση του Ποτσετίνο για τον πάγκο τους

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου εξετάζουν την περίπτωση του Ποτσετίνο για τον πάγκο τους

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι και ήδη δύο «γίγαντες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχουν προσεγγίσει τον Αργεντινό προπονητή προκειμένου να καθίσει στον πάγκο τους την επόμενη σεζόν

Η Τσέλσι ανακοίνωσε χθες (21/5), ότι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας, σε μια κίνηση που προκάλεσε απορίες στους φίλους τον μπλε, αφού ο Αργεντίνος προπονητής οδήγησε τους Λονδρέζους στην 6η θέση της βαθμολογίας παίρνοντας ευρωπαϊκό «εισιτήριο» για την επόμενη σεζόν.

Ο 52χρονος τεχνικός, βρίσκεται στην αγορά των ελεύθερων τεχνικών και ήδη μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Ποια κερκίδα θα είναι μεγαλύτερη στο Βερολίνο: Οι υπολογισμοί για τα εισιτήρια που έχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Φενέρ

Ο λόγος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπάγερν Μονάχου, οι οποίες ψάχνουν τον προπονητή που θα αναλάβει τις ομάδες τους ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Έρικ Τεν Χάαγ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν μετά τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, απέναντι στη συμπολίτισσα Σίτι, ενώ οι Βαυαροί ψάχνουν τον άνθρωπο που θα αναλάβει τις τύχες τους μετά την απόφαση του Τόμας Τούχελ να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Οι νέοι ιδιοκτήτες των «κόκκινων διαβόλων» φέρονται να είναι θαυμαστές της δουλειάς του Ποτσετίνο και θεωρούν πως μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα στην αναγέννηση της ομάδας από την επόμενη σεζόν.

Ο Τόμας Φρανκ της Μπρέντφορντ και ο Βινσέν Κομπανί της Μπέρνλι είναι δύο περιπτώσεις που έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ