Γκουαρντιόλα: «Ο Τεν Χαγκ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής»

Γκουαρντιόλα: «Ο Τεν Χαγκ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην βοηθό του, Έρικ Τεν Χαγκ μετά την κατάκτηση του FA Cup από την Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-1 της συμπολίτισσας Σίτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και κατέκτησε την 13η κούπα στην ιστορία της, εξασφαλίζοντας παράλληλα την παρουσία της στο Europa League της επόμενης σεζόν.

Μια επιτυχία που κρίνεται επαρκής για να ενισχύσει την θέση του Έρικ Τεν Χαγκ, στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», του οποίου το μέλλον στην ομάδα ήταν υπ’ ατμόν.

Διαβάστε επίσης: Σε αμηχανία η Δέσποινα Βανδή: Ανακοίνωσε στον αέρα τον γάμο ο Νίκος Κοκλώνης

Ο πρώην προπονητής του Άγιαξ πάντως, έλαβε την υποστήριξη του αντιπάλου του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ηττημένος από τον Ολλανδό ομόλογό του, ο προπονητής των Σίτιζενς, αρχικά συνεχάρη τους αντιπάλους του για την κατάκτηση του Κυπέλλου πριν απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις φήμες περί απόλυσης του Τεν Χαγκ.

«Πρέπει να πάρουν μια απόφαση. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας καταπληκτικός προπονητής. Η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας είναι σημαντική γι’ αυτούς, όπως ήταν και για εμάς την περασμένη σεζόν», τόνισε συγκεκριμένα ο Καταλανός προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ