Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ματιές σε Γκαγιά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ματιές σε Γκαγιά

Ο Χοσέ Γκαγιά της Βαλένθια είναι ο εκλεκτός του Ζοσέ Μουρίνιο για το αριστερό άκρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την περίπτωση του Χοσέ Γκαγιά εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Οι κόκκινοι διάβολοι θέλουν να παρουσιαστούν καλύτεροι από τη νέα σεζόν και για αυτό το λόγο αναμένεται να χαλάσουν πολλά εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση τουλάχιστον τριών ποδοσφαιριστών.

Ο ένας από αυτούς πιθανόν να είναι ο αριστερός μπακ της Βαλένθια, ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο του Ζοσέ Μουρίνιο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Mirror, η Γιουνάιτεντ αναμένεται να καταθέσει πρόταση για τον 23χρονο αμυντικό στις νυχτερίδες και να τον κάνει δικό της προκειμένου να αντικαταστήσει τον Λουκ Σο, ο οποίος είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να προσφέρει τουλάχιστον 30 εκατ. λίρες για τον Γκαγιά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως προσφέρει και στον παίκτη συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με πολύ υψηλές απολαβές. Η περίπτωση του Ισπανού αμυντικού όμως δεν είναι εύκολη καθώς τον Μάϊο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ισπανικό σύλλογο, με χρονική διάρκεια έως το 2023 και με ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως η Γιουνάιτεντ και ο Ζοσέ Μουρίνιο θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για την απόκτηση του Γκαγιά, που συνολικά έχει συμπληρώσει 146 συμμετοχές με τη Βαλένθια και μετράει 1 γκολ και 17 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ