Ανακοινώνει Σάρι η Τσέλσι

Ανακοινώνει Σάρι η Τσέλσι

Η Τσέλσι φέρεται να κατέληξε στον Μαουρίτσιο Σάρι για την αντικατάσταση του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος αναμένεται να απομακρυνθεί άμεσα από το λονδρέζικο πάγκο.

Η Τσέλσι φέρεται να έχει καταλήξει στον Μαουρίτσιο Σάρι για την αντικατάσταση του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τσέλσι, ο οποίος αναμένεται να απομακρυνθεί επίσημα εντός των επόμενων ημερών.

Δημοσίευμα του Guardian αναφέρει πως η ανακοίνωση θα έρθει την προσεχή εβδομάδα, δηλαδή κατά τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Στόχος, βέβαια, είναι το θέμα να έχει διευθετηθεί πριν την έναρξη της προετοιμασίας των «μπλε» στις 9 Ιουλίου.

Οι Λονδρέζοι είχε ανοίξει κύκλο επαφών με την πλευρά του Ιταλού προπονητή τους τελευταίους δύο μήνες, ωστόσο «πάγωσαν» την υπόθεση για ένα μικρό χρονικό διάστημα, επιδιώκοντας να προσεγγίσουν μερικές ακόμη περιπτώσεις που τους ενδιέφεραν.

Εντέλει, ωστόσο, παρουσιάζονται να έχουν επιλέξει τον 59χρονο πρώην τεχνικό της Νάπολι, από τον οποίο θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το τι θα γίνει τόσο με τα ανοιχτά μεταγραφικά «μέτωπα» (Άλισον Μπέκερ, Αλεξάνταρ Γκολόβιν), όσο και με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου (Άλβαρο Μοράτα, Τιμπό Κουρτουά).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ