Λίβερπουλ : «Έδεσε» με ηγεμονικό συμβόλαιο τον Σαλάχ

Λίβερπουλ : «Έδεσε» με ηγεμονικό συμβόλαιο τον Σαλάχ

Οι κόκκινοι έδωσαν γη και ύδωρ στον Αιγύπτιο ηγέτη τους και τον κράτησαν στην ομάδα τους.

Η Λίβερπουλ βρήκε τον νέο της ηγέτη τη σεζόν που μας πέρασε και δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία ότι θα τον άφηνε να φύγει. Οι κόκκινοι «χρύσωσαν» τον Μοχάμεντ Σαλάχ ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2023!

Ο Σαλάχ με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις έστειλε τους Άγγλους στον τελικό του Champions League όπου αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του η ιστορία θα μπορούσε να γραφτεί διαφορετικά. Έτσι, ο Αιγύπτιος διεθνής φορ έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου.

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι στο συμβόλαιό του δεν υπάρχει ρήτρα αγοράς. Αναφορικά με τα χρήματα που θα μπαίνουν κάθε βδομάδα στον τραπεζικό του λογαριασμό, κυμαίνονται στις 200.000 λίρες!

https://twitter.com/LFC/status/1013677944160641026

«Νομίζω πως αυτό αυτό φαίνεται ότι ο σύλλογος ανταμείβει έναν παίκτη που πρόσφερε τρομερά στην ομάδα την περσινή σεζόν. Φαίνεται ξεκάθαρα επίσης ότι πιστεύει στη Λίβερπουλ και εμείς πιστεύουμε σε αυτόν. Το καλύτερο με τον Μο είναι ότι ποτέ δεν βλέπει τον εαυτό του πιο σημαντικό από την ομάδα. Αντιλαμβάνεται ότι οι συμπαίκτες του τον βοήθησαν για να πετύχει όσα έκανε σε ατομικό επίπεδο την περσινή σεζόν. Ο Μο δείχνει που είμαστε ως ομάδα. Η περσινή σεζόν ήταν ξεχωριστή, αλλά θέλουμε πιο πολλά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του, Γιούργκεν Κλοπ.

https://twitter.com/LFC/status/1013681932436156416

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ