Γουέστ Χαμ : Κοντά σε Γουίλσιρ και Γιαρμολένκο

Γουέστ Χαμ : Κοντά σε Γουίλσιρ και Γιαρμολένκο

Κοντά στην ολοκλήρωση δύο σημαντικών μεταγραφών βρίσκεται η Γούεστ Χαμ.

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζακ Γουίλσιρ και του Αντρέι Γιαρμολένκο.

Τα «σφυριά» σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 19.7 εκατ. ευρώ στη Ντόρτμουντ για τον Γιαρμολένκο με τους Γερμανούς να αποδέχονται την προσφορά. Ο 28χρονος Ουκρανός αναμένεται σύντομα να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει στους Λονδρέζους.

Ο διεθνής Ουκρανός είχε πάει με μεγάλες προοπτικές στη Μπορούσια τον περασμένο Αύγουστο αλλά δεν «έπιασε» στη Γερμανία. Ο Γιαρμολένκο που με τη φανέλα της Διναμό Κιέβου είχε 137 γκολ σε 341 συμμετοχές, πέρσι με τους Βεστφαλούς σκόραρε 6 φορές σε 26 αγώνες.

Η Ντόρτμουντ την ίδια στιγμή προορίζει τον Γουίλφριντ Ζάχα για αντικαταστάτη του Γιαρμολένκο. Ο Νεαρός Άγγλος μέσος πέρσι αγωνίστηκε στην Κρίσταλ Πάλας και είχε μία εξαιρετική σεζόν. Αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και πέτυχε 9 γκολ.

Πίσω στη Γουέστ Χαμ, η μεταγραφή του Γουίλσιρ θεωρείται λίγο-πολύ σίγουρη. Η Άρσεναλ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του 26χρονου μέσου κι έτσι έμεινε ελεύθερος. Τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών περιόρισαν πολύ την εξέλιξη του και δεν τον άφησαν να αγωνιστεί αρκετά ώστε να βοηθήσει τους «κανονιέρηδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ