Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε Γουίλσιρ

Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε Γουίλσιρ

Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζακ Γουίλσιρ με ένα φοβερό βίντεο, ο οποίος άφησε την Άρσεναλ μετά από 17 χρόνια.

Αλλαγή σελίδας για τον Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος άφησε την Άρσεναλ μετά από 17 χρόνια και υπέγραψε στη Γουέστ Χαμ. Η λονδρέζικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Άγγλου μέσου το μεσημέρι της Δευτέρας (09/07), με τη μορφή ελεύθερης μεταγραφής και υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του.

Ο 26χρονος αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου όταν συστήθηκε στο κοινό το 2010. Οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί επηρέασαν πολύ αρνητικά την εξέλιξή του, ενώ τη σεζόν 2016-2017 δόθηκε δανεικός στην Μπόρνμουθ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Αρσέν Βενγκέρ του προσέφερε μια ευκαιρία επανάκαμψης, ωστόσο εντέλει δεν έπεισε τη διοίκηση των «κανονιέρηδων», η οποία άφησε το συμβόλαιό του να οδηγηθεί σε λήξη.

Ο Γουίλσιρ βρισκόταν στην Άρσεναλ από το 2001, καθώς γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της. Πλέον ευελπιστεί να επαναφέρει τον εαυτό του στο προσκήνιο μέσω της ευκαιρίας που του δίνεται από τη Γουέστ Χαμ. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 20 εμφανίσεις και πέτυχε 1 γκολ στην Premier League.

Δείτε το ιδιαίτερο βίντεο με το οποίο ανακοινώθηκε ο Γουίλσιρ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ