«Αγκαλιά» με τον Ιβάν Πέρισιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

«Αγκαλιά» με τον Ιβάν Πέρισιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του ταλαντούχου Κροάτη επιθετικού στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο όπως υποστηρίζουν αγγλικά ΜΜΕ.

Ο Ιβάν Πέρισιτς έχει βγάλει… μάτια στο Μουντιάλ της Ρωσίας, όντας ένας εκ των ηγετών της Εθνικής Κροατίας που έχουν συμβάλει τα μέγιστα προκειμένου να φτάσει στον τελικό της Κυριακής.

Έτσι o 29χρονος μεσοεπιθετικός της Ιντερ έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα μάλιστα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους νερατζούρι προκειμένου να αποκτήσουν τον Πέρισιτς.

Συγκεκριμένα οι ατζέντες του διεθνούς ποδοσφαιριστή, αναμένεται να ταξιδέψουν στο Μάντσεστερ προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους κόκκινους διαβόλους.

«Ο Πέρισιτς αποτελεί το είδος του παίκτη που διαφέρει από τους άλλους. Κανονικά τον κοιτάς και λες είναι γρήγορος και δημιουργικός αλλά είναι επίσης πολύ φυσικός, φανταστικός στον αέρα» δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Πέρισιτς ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ