Επίσημο : Προπονητής της Τσέλσι ο Σάρι

Επίσημο : Προπονητής της Τσέλσι ο Σάρι

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Τσέλσι, καθώς οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν τη συμφωνία.

Η Τσέλσι ανακοίνωσε κι επίσημα πως ο Μαουρίτσιο Σάρι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Λονδίνου. Ο Ιταλός τεχνικός θα είναι ο αντικαταστάτης του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος αποχώρησε από τους μπλε και υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σάρι για τρία χρόνια ήταν ο προπονητής της Νάπολι, ενώ κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου της χρονιάς 2017-18 στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο 59χρονος τεχνικός είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου κι όπως τονίζει η Τσέλσι στην ανακοίνωση της είναι ένας από τους λόγους που επέλεξε τον Ιταλό, ενώ επίσης αναφέρει πως στόχος είναι η άμεση επιστροφή των μπλε του Λονδίνου στο Champions League.

Ο ίδιος ο Σάρι στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Τσέλσι και την Premier League. Είναι μια υπέροχη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά και να συναντήσω τους παίκτες τη Δευτέρα ενόψει του ταξιδιού στην Αυστραλία, όπου θα μπορέσω να γνωρίσω την ομάδα και να προετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά. Ελπίζω να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο για τους οπαδούς μας και ότι θα πανηγυρίσουμε τρόπαια στο τέλος της σεζόν, κάτι το οποίο αξίζει ο σύλλογος».

Δείτε το βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ