Σάρι : «Σκληρή δουλειά και διασκέδαση»

Σάρι : «Σκληρή δουλειά και διασκέδαση»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τσέλσι και δήλωσε έτοιμος να κατακτήσει όσους περισσότερους τίτλους μπορεί.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι κι επίσημα ο αντικαταστάτης του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τσέλσι και μίλησε για τον τρόπο που σκοπεύει να δουλέψει με τους παίκτες του στην προσπάθεια να κάνουν περήφανο τον κόσμο της αγγλικής ομάδας. Επίσης αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση στην καριέρα του, τους στόχους του, αλλά και το γεγονός πως θέλει να κατακτήσει όσα περισσότερα μπορεί με τους μπλε του Λονδίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πριν από πέντε χρόνια, ήμουν στην Ιταλία στη Serie B και η Τσέλσι ήταν ένας από τους σημαντικότερους συλλόγους στην Ευρώπη.

Στην Premier League, υπάρχουν οι μεγαλύτεροι προπονητές στην Ευρώπη, ίσως στον κόσμο, γι ‘αυτό θα είναι πολύ συναρπαστικό για μένα να παίξω εναντίον των Γκουαρντιόλα, Ποκετίνο, Μουρίνιο, Κλοπ και άλλους.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω προς όλους τους οπαδούς της ομάδας, είναι πως θέλω να είναι περήφανοι για τον σύλλογο. Πρώτα από όλα θέλω να παίζω το δικό μου ποδόσφαιρο, να ευχαριστιέμαι και εγώ από αυτό που βλέπω.

Μπορώ να υποσχεθώ πως θα υπάρχει 100% σκληρή δουλειά και 90% διασκέδαση. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σίγουρα θα έδινα τα πάντα για να κατακτήσω κάτι με την Τσέλσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ