Λίβερπουλ : Ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Βαν Ντάικ

Λίβερπουλ : Ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Βαν Ντάικ

Νέα πρόταση για την αποκτήση του Βίρτζιλ Βαν Ντάικ ετοιμάζει η Λίβερπουλ, με την Σαουθάμπτον να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο παραχώρησης του τον Ιανουάριο.

Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Βίρτζιλ Βαν Ντάικ καλά κρατεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αγγλικά μέσα ενημέρωσης, οι «κόκκινοι» ετοιμάζονται να προσφέρουν κάτι παραπάνω από 78 εκατ. ευρώ στην Σαουθάμπτον για την απόκτηση του Ολλανδού αμυντικού την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Την ίδια ώρα ο προπονητής των «αγίων», Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, δήλωσε για το συγκεκριμένο θέμα στην συνέντευξη τύπου του αυριανού (18/11) παιχνιδιού των δύο ομάδων, πως ο κάθε παίκτης έχει την δική του τιμή.

«Δεν μπορώ να ελέγξω την αγορά. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Επειδή μιλάμε για λεφτά, ο καθένας έχει την τιμή του. Το μπάτζετ είναι για να αγοράζεις παίκτες και οι μεγάλες ομάδες έχουν τα λεφτά για να προσπαθούν να αγοράζουν παίκτες. Δεν μπορώ να μιλήσω για το θέμα του Βαν Ντάικ. Είναι θέμα των ιδιοκτητών. Ο καθένας είναι συγκεντρωμένος στην δουλειά του. Αυτό συμβαίνει σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Έχουμε καλούς παίκτες και τους θέλουν αρκετές ομάδες», ανέφερε ο Αργεντίνος κόουτς.

Το σήριαλ της μεταγραφής του Βαν Ντάικ στη Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι με τον σύλλογο του Μέρσισαιντ να καλείται σε απολογία, καθώς προσέγγισε παράνομα τον 26χρονο στόπερ.

Ο διεθνής Ολλανδός την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 6 παιχνίδια με τους «αγίους», χωρίς να σημειώσει κάποιο τέρμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ