Λίβερπουλ : Συμφώνησε με τη Ρόμα για Άλισον

Λίβερπουλ : Συμφώνησε με τη Ρόμα για Άλισον

Η Λίβερπουλ ανέβασε την προσφορά της πάνω από τα 70 εκατ. ευρώ για τον Άλισον κι όπως όλα δείχνουν ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στην αγγλική ομάδα.

Η Λίβερπουλ συμφώνησε με τη Ρόμα για την απόκτηση του Άλισον Μπέκερ και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την πιο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις εδώ κι αρκετές μέρες για τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ και παρά το γεγονός πως στην αρχή υπήρχε διαφορά ανάμεσα τους, τελικά αυτή κάμφθηκε και ο παίκτης είναι έτοιμος να φορέσει τα κόκκινα. Η Λίβερπουλ ανέβασε την προσφορά της για τον Άλισον στα 75 εκατ. ευρώ, οι τζιαλορόσι συμφώνησαν και πλέον η αγγλική ομάδα θα διαπραγματευτεί με τον Βραζιλιάνο με σκοπό να τα βρει μαζί του και να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφή.

Η Λίβερπουλ αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα στη θέση κάτω από τα γκολπόστ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο Λόρις Κάριους έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα των ρεντς από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι και ο λόγος που ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να κινηθεί για γκολκίπερ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Η μεταγραφή του Άλισον είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί και θα είναι η ακριβότερη στην ιστορία για τερματοφύλακα μετά του Τζανλουίτζι Μπουφόν από την Πάρμα στη Γιουβέντους το 2001 (53 εκατ. ευρώ) και του Έντερσον Μοράες πέρσι από τη Μπενφίκα στη Μάντσεστερ Σίτι (40 εκατ. ευρώ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ