Τσέλσι : Ποιοτικές λύσεις για το κέντρο ψάχνει ο Σάρι

Τσέλσι : Ποιοτικές λύσεις για το κέντρο ψάχνει ο Σάρι

Ο Μαουρίτσιο Σάρι διακρίνει έλλειψη ποιότητας στη μεσαία γραμμή της Τσέλσι και θα προσπαθήσει να βρει παίχτες που να είναι πιο κοντά στο προπονητικό του πλάνο

Στην παρουσίαση του ως νέος προπονητής της Τσέλσι, ο Μαουρίτσιο Σάρι υποστήριξε ότι οι «μπλε» στερούνται ποιότητας στη μεσαία γραμμή.

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ των Λονδρέζων βρίσκονται οι Σεσκ Φάμπρεγκας, Νγκολό Καντέ, Ντάνι Ντρινκγουότερ, Ρος Μπάρκλεϊ, ο Τιεμού Μπακαγιόκο και ο νεοαποκτηθέντας Ζορζίνιο. Υπάρχει και ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ ο οποίος ήταν δανεικός πέρσι και ο Σάρι πρέπει να κρίνει αν θα τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Ιταλός προπονητής δεν θέλησε να αναφέρει κάποια ονόματα που βρίσκονται στο στόχαστρο της Τσέλσι, ωστόσο δήλωσε ότι έχει μιλήσει με τη διοίκηση της ομάδας για κάποιες τονωτικές «ενέσεις» στον άξονα.

Ο πρώην προπονητής της Νάπολι τόνισε επίσης ότι το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας του θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το τελικό ρόστερ. «Δεν μπορώ να αλλάξω 20 ποδοσφαιριστές. Εγώ είμαι αυτός που θα πρέπει να προσαρμοστεί στα χαρακτηριστικά των παιχτών μου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ