«Χρυσώνει» τη Μίλαν για τον Ντουναρούμα η Τσέλσι!

«Χρυσώνει» τη Μίλαν για τον Ντουναρούμα η Τσέλσι!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Σάρι θέλει να καλύψει το κενό που αφήνει η φυγή του Κουρτουά με τον 19χρονο συμπατριώτη του.

Τον αντικαταστάτη του Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ισπανία με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ψάχνει η Τσέλσι. Οι Μπλε ανάμεσα στους πορτιέρο που κοιτάζουν είναι και ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, η βρετανική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 19χρονου τερματοφύλακα της Μίλαν, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Οι Κυπελλούχοι Αγγλίας έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του νεαρού άσου των Ροσονέρι και εμφανίζονται διατεθειμένοι να «χρυσώσουν» τη Μίλαν, αλλά και τον Ιταλό γκολκίπερ, προκειμένου να τον πείσουν να πει το πολυπόθητο «ναι» και να μετακομίσει στο Λονδίνο.

Ο νέος τεχνικός της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, επιθυμεί την απόκτηση του συμπατριώτη του και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του 19χρονου άσου.  Την περσινή σεζόν ο Ντοναρούμα πραγματοποίησε συνολικά 53 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και κράτησε 21 φορές ανέπαφη την εστία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ