Παπασταθόπουλος για Μαυροπάνο: «Μπορεί να γίνει κορυφαίος»!

Παπασταθόπουλος για Μαυροπάνο: «Μπορεί να γίνει κορυφαίος»!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έπλεξε στα media της Άρσεναλ το εγκώμιο του νεαρού Έλληνα στόπερ Κωνσταντίνου Μαυροπάνου!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Άρσεναλ παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο και στην ικανότητά του να εξελιχθεί σε έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών!

«Με τον Ντίνο μιλήσαμε ορισμένες φορές και όταν ήρθε στην Αρσεναλ, του είπα ότι πήγε σε μεγάλο club και ότι θα πρέπει να ρίξει φοβερή δουλειά. Τον έχω δει πλέον και έχει βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό. Εάν συνεχίζει να βελτιώνεται και ειδικά την επόμενη σεζόν, μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς.

Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη χρονιά είναι δύσκολη, επειδή επίσης εξαρτάται και από το εάν μιλάς τη γλώσσα ή όχι. Τώρα όμως είμαι κι εγώ εδώ και θα τον βοηθήσω να είναι πιο ήρεμος και πιο φιλικός με τους υπόλοιπους στην ομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε φίλοι μεταξύ μας», τόνισε ο Έλληνας διεθνής αμυντικός των Κανονιέρηδων.

https://twitter.com/Arsenal/status/1020030926678646785?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1020030926678646785&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Fpremier-league%2Farticle%2F1252126%2Fsokratis-gia-mayropano-mporei-na-ginei-koryfaios

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ