Η Τσέλσι αποδέχθηκε πρόταση 190.000.000 ευρώ της Ρεάλ Μαδρίτης για Αζάρ

Η Τσέλσι αποδέχθηκε πρόταση 190.000.000 ευρώ της Ρεάλ Μαδρίτης για Αζάρ

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Τσέλσι για τη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ, έναντι 190.000.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει σαφές αν αυτή συμπεριλαμβάνει τον Τιμπό Κουρτουά.

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι για τη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στην ισπανική ομάδα, καθώς το Le10sport κάνει λόγο για αρχική συμφωνία ανάμεσα στις δύο διοικήσεις. Οι πληροφορίες της γαλλικής ιστοσελίδας αναφέρουν πως η χρυσή τομή βρέθηκε στα 190.000.000 ευρώ, ως αντίτιμο της μετακίνησης του Βέλγου, πράγμα που θα την κάνει τη δεύτερη ακριβότερη στην ιστορία του ποδοσφαίρου, μετά την αντίστοιχη του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν-Ζερμέν.

Εντούτοις, αυτό που διευκρινίζεται είναι ότι υφίσταται ενδεχόμενο η προσφορά να αφορά στο «πακέτο» των Αζάρ και Τιμπό Κουρτουά, αφού έχει γίνει γνωστό ότι οι «μερένγκες» ενδιαφέρονται και για τους δύο ποδοσφαιριστές. Βεβαίως, η περίπτωση του Αζάρ έχει τεθεί σε προτεραιότητα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ελέω της αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Γιουβέντους και το επικρατέστερο σενάριο λέει ότι η πρόταση αφορά μόνο στον πρώην άσο της Λιλ, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα.

Την περασμένη σεζόν ο 27χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε 35 εμφανίσεις και πέτυχε 12 γκολ στην Premier League, ενώ διένυσε και ένα εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας, κατακτώντας την τρίτη θέση στο τουρνουά με τη φανέλα της εθνικής Βελγίου. Τα τελευταία χρόνια θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στη θέση του, με τη Ρεάλ να έχει εμπλακεί κατ’ επανάληψη σε μεταγραφικά σενάρια που σχετίζονται με εκείνον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ