Σαλάχ σε Άλισον: «Άντε τι περιμένεις;»

Σαλάχ σε Άλισον: «Άντε τι περιμένεις;»

Οι δρόμοι του Μοχάμεντ Σαλάχ και του Άλισον Μπέκερ διασταυρώνονται ξανά μετά τη Ρόμα, στη Λίβερπουλ! Δείτε τι μήνυμα έστειλε ο Αιγύπτιος στον νεαρό πορτιέρε!

Ο διεθνής Βραζιλιάνος γκολκίπερ, Άλισον Μπέκερ, είναι από το βράδυ της Πέμπτης (19/07) και επίσημα παίκτης της Λίβερπουλ. Ο νεαρός πορτιέρε στη νέα του ομάδα θα συναντήσει κι έναν φίλο από τα παλιά. Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Οι δυο τους θήτευσαν στη Ρόμα και τώρα οι δρόμοι τους διασταυρώνονται ξανά.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να παίξω μαζί του ξανά. Εκτός του ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης, είναι ένας τεράστιος χαρακτήρας και ένας σπουδαίος άνθρωπος που είναι το πιο σημαντικό πράγμα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μπέκερ για τον Βασιλιά της Αιγύπτου.

Από πλευράς του ο Μο, μετρούσε αντίστροφα την ώρα μέχρι να υλοποιηθεί η μεταγραφή. Μάλιστα ο Άλισον αποκάλυψε ότι δέχθηκε ένα μήνυμα από τον δαιμόνιο άσο των Reds στο οποίο του εξέφραζε την ανυπομονησία του. «Μου έστειλε μήνυμα ο Σαλάχ και με ρώτησε τι περιμένω και δεν υπογράφω. Του απάντησα να ηρεμήσει γιατί βρίσκομαι καθ’ οδόν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ