Γουέστ Χαμ : Επίσημο ενδιαφέρον για Βίντα

Γουέστ Χαμ : Επίσημο ενδιαφέρον για Βίντα

Η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρεται για τον Ντομαγκόι Βίντα και είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Κροάτη αμυντικό.

Η Γουέστ Χαμ κινείται πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι το φετινό καλοκαίρι, καθώς μετά την απόκτηση των Μπαλμπουένα, Γουίλσιρ, Φαμπιάνσκι, Ντιόπ, Γιαρμολένκο και Φελίπε Άντερσον κινείται για ακόμη μια μεγάλη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, τα σφυριά εκδήλωσαν κι επίσημα το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος διέπρεψε στο Μουντιάλ της Ρωσίας με τη φανέλα της Κροατίας και έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου και ηττήθηκε από τη Γαλλία. Ο Μαουρίτσιο Π[ελεγκρίνι θέλει έναν γρήγορο και δυνατό στόπερ και η περίπτωση του Βίντα φαντάζει ιδανική, όμως είναι ιδιαίτερα δύσκολη ειδικά μετά τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο παίκτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όπως λέγεται από την Αγγλία η Γουέστ Χαμ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Μπεσίκτας για τον Κροάτη αμυντικό, όμως δεν παίζει μόνη της καθώς τόσο η Λίβερπουλ, όσο και οι Σεβίλλη, Ατλέτικο Μαδρίτης, Έβερτον και Λέστερ κυνηγούν την υπογραφή του Κροάτη στόπερ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βίντα έχει ακόμα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με την Μπεσίκτας, η οποία αξιώνει περίπου 35 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, πράγμα που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της Γουέστ Χαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ