Στην αποστολή της Λίβερπουλ για ΗΠΑ ο Μάρκοβιτς!

Στην αποστολή της Λίβερπουλ για ΗΠΑ ο Μάρκοβιτς!

Ο Λάζαρ Μάρκοβιτς που απασχολεί τον Ολυμπιακό, βρίσκεται κανονικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιούργκεν Κλοπ για την περιοδεία της Λίβερπουλ στην Αμερική.

Ο Ολυμπιακός πριν την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε κοιτούσε διάφορες περιπτώσεις εξτρέμ κι ένας παίκτης που άρεσε και αρέσει στο λιμάνι είναι ο Λάζαρ Μάρκοβιτς της Λίβερπουλ. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός απασχόλησε αρκετά τους ερυθρόλευκους ενώ φέρεται να έχει επανέλθει ξανά στο προσκήνιο.

Οι ερυθρόλευκοι προς το παρόν έχουν το μυαλό τους στα προκριματικά του Europa League και δεν ασχολούνται με την περίπτωσή του Μάρκοβιτς, όμως παρακολουθούν τις εξελίξεις. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Σέρβος ποδοσφαιριστής συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της Λίβερπουλ και τα πηγαίνει και περίφημα. Ο 24χρονος εξτρέμ είναι στην πόρτα της εξόδου από την αγγλική ομάδα, παρόλα αυτά ο Γιούργκεν Κλοπ επέλεξε να τον πάρει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή των κόκκινων στην περιοδεία στις ΗΠΑ, όπου η Λίβερπουλ θα πραγματοποιήσει μια σειρά από σπουδαία φιλικά παιχνίδια.

Ο Μάρκοβιτς έχει έναν χρόνο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ, είναι υπο παραχώρηση, αλλά έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του τον Γερμανό τεχνικό, σκοράροντας μάλιστα και στο προχθεσινό φιλικό της ομάδας του Μέρσεσαϊντ απέναντι στην Μπλάκμπερν. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός που αποκτήθηκε το 2014, αλλά τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται συνεχώς σαν δανεικός (Φενέρμπαχτσε, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Χαλ, Άντερλεχτ) δεν έχει θέση στη Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί, όμως έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο Μέλγουντ κι όπως ανακοινώθηκε θα βρίσκεται στους 29 του Κλοπ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των φιναλίστ του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ