Μεταγραφή στην Premier League για τον παρτενέρ του Ανσαριφάρντ στην εθνική Ιράν

Μεταγραφή στην Premier League για τον παρτενέρ του Ανσαριφάρντ στην εθνική Ιράν

Ο παρτενέρ του Καρίμ Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης της εθνικής Ιράν, πήρε μεταγραφή σε ομάδα της Premier League, έναντι περίπου 22.500.000 ευρώ.

Ο παρτενέρ του Καρίμ Ανσφαριφάρντ στην εθνική Ιράν, Αλιρεζά Τζαχανμπάκς, πήρε μεταγραφή στην Premier League και συγκεκριμένα στην Μπράιτον, έπειτα από εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Άλκμααρ στην Ολλανδία.

Στην Erediviese ο 24χρονος φορ σημείωσε 21 γκολ, ενώ διένυσε και ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας. Η μετακίνησή του στην αγγλική ομάδα θα κοστίσει περίπου 22.500.000 ευρώ και ενδέχεται να αποτελέσει πώληση – ρεκόρ στην ιστορία του ολλανδικού συλλόγου, αφού η αντίστοιχη του Βίνσεντ Γιάνσεν στην Τότεναμ το καλοκαίρι του 2016 είχε αγγίξει τα 22.300.000.

Η Άλμααρ απέκτησε τον Τζαχανμπάκς έναντι 2.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2015 από την Νίιμεζεν, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στις Νταμάς Ζιλάν, Νταμάς Τεχ. Με τη φανέλα της ολλανδικής ομάδας πραγματοποίησε 111 εμφανίσεις και πέτυχε 37 γκολ, ωστόσο φημίζεται και για τη συνεισφορά του στη δημιουργία, έχοντας καταγράψει 31 ασίστ.

Όπως αναφέρουν τα ολλανδικά και τα βρετανικά ΜΜΕ, απομένει η τυπική διαδικασία των υπογραφών για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή. Πρόκειται για σπουδαία επιτυχία για το ποδόσφαιρο του Ιράν, που σπάνια βλέπει παίκτες του να διακρίνονται σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ