Στη «γωνία» η Λέστερ για Κέιχιλ

Στη «γωνία» η Λέστερ για Κέιχιλ

Ο Κέιχιλ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σάρι κι αναμένεται να αποδεσμευτεί από την Τσέλσι. Η Λέστερ επιθυμεί την απόκτηση του και παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Ο Γκάρι Κέιχιλ είναι πλέον 32 χρονών και η έλευση του Μαουρίτσιο Σάρι δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την παραμονή του Άγγλου αμυντικού στο Στάμφορντ Μπριτζ.

O πρώην τεχνικός της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, αγωνιζόταν με τριάδα στο κέντρο της άμυνα κι αυτό έδινε θέση στον Άγγλο διεθνή. Ο Σάρι όμως αναμένεται να χρησιμοποιεί το αγαπημένο του 4-3-3, με το οποίο είχε μετατρέψει τη Νάπολι σε μία από τις θεαματικότερες ομάδες της Ευρώπης. Όπως φαίνεται από τα Βρετανικά ρεπορτάζ δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον Κέιχιλ και οι Λονδρέζοι ψάχνουν τρόπο να αποδεσμεύσουν τον Άγγλο αμυντικό.

Στη Λέστερ την ίδια στιγμή επιθυμούν διακαώς τον 32χρονο αμυντικό κι ονειρεύονται ένα δίδυμο Μαγκουάιερ-Κέιχιλ στο κέντρο της άμυνας τους. Ο Γάλλων προπονητής των «αλεπούδων», Κλοντ Πιουέλ έχει αρκετά καλή άποψη για τον Γκάρι Κέιχιλ. Οι Πρωταθλητές του 2016 παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις κι ετοιμάζονται να κάνουν την κίνηση τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ