Παίρνει «πάνω» του την απόφαση για Γουίλιαν ο Αμπράμοβιτς

Παίρνει «πάνω» του την απόφαση για Γουίλιαν ο Αμπράμοβιτς

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντείνουν την πίεση για την απόκτηση του Γουίλιαν. Παίρνει την υπόθεση στα χέρια του κι αποφασίζει ο Αμπράμοβιτς

Μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του Γουίλιαν είναι ραγδαίες. Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Βραζιλιάνο διεθνή.

Ωστόσο στην Τσέλσι είχαν ρίξει το βάρος τους στην αποδέσμευση του Αντόνιο Κόντε και την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Μαουρίτσιο Σάρι. Πλέον έχοντας κι επίσημα προπονητή μπορούν να «φουλάρουν» για τις μεταγραφικές κινήσεις.

Σύμφωνα με τα Βρετανικά μέσα οι Λονδρέζοι έχουν ήδη απορρίψει δύο προτάσεις από την Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» όμως δεν κάνουν πίσω κι επανέρχονται με τρίτη επίσημη πρόταση.

Την ίδια στιγμή ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει σαν «τρελός» τον άσο των «μπλε» και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να πληρώσει ακριβά τα «θέλω» του Πορτογάλου τεχνικού. Οι πρωταθλητές Ισπανίας παρότι επιθυμούν διακαώς τον Γουίλιαν, βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο, καθώς η Γιουνάιτεντ μπορεί να διαθέσει παραπάνω χρήματα κι επίσης η σχέση ανάμεσα σε Μουρίνιο και Γουίλιαν είναι κάτι παραπάνω από καλή.

Με τους Εντέν Αζάρ και Τιμπό Κουρτουά να θέλουν να αποχωρήσουν, στην Τσέλσι υπάρχει ο φόβος μήπως αποδυναμωθούν πολύ δίνοντας τρεις από τους καλύτερους τους παίχτες. Γι αυτό ο «ισχυρός» άνδρας των Κυπελλούχων Αγγλίας, Ρομάν Αμπράμοβιτς, βγαίνει μπροστά και αναλαμβάνει προσωπικά το θέμα Γουίλιαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ