«Ολα ή τίποτα», το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ της Σίτι για τον Πεπ και τον τίτλο (vid)

«Ολα ή τίποτα», το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ της Σίτι για τον Πεπ και τον τίτλο (vid)

Ενα πολύ ωραία βίντεο για τη σεζόν των Πολιτών και τον Γκουαρδιόλα αναφορικά με την πολύ δυνατή σχέση που ανέπτυξε με τους ποδοσφαιριστές του στην πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα-ντοκιμαντέρ για την περσινή αγωνιστική περίοδο της Μάντσεστερ Σίτι και τον Πεπ Γκουαρδιόλα ανέβασαν στο Twitter τους οι Πολίτες.

Σε αυτό ο Καταλανός τεχνικός φαίνεται να εκδηλώνει ελεύθερα τα συναισθήματα του. Σε κάποιες στιγμές δίνει συμβουλές και οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του, σε άλλες τους αγαπάει σε άλλες τους θυμώνει τους βρίζει και τους φωνάζει…

Όλα αυτά όμως οδήγησαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο καθιστώντας έτσι τη σεζόν πετυχημένη. «Πρέπει να παλέψουμε για όλα αυτά που είμαστε… Ορισμένοι από εσάς παίζετε καλύτερα όταν είστε θυμωμένοι μαζί μου. Οπότε εάν με μισήτε, μισήστε με… Θα σας υπερασπίζομαι μέχρι την τελευταία ανάσα μου στις συνεντεύξεις τύπου, αλλά μέσα στα αποδυτήρια θα σας λέω πάντα την αλήθεια…
Εάν θέλετε να πιάσετε την κορυφή, οφείλετε να παίζετε μπάλα με σθένος και κουράγιο… », υπογραμμίζει το παρακάτω βίντεο το οποίο περιλαμβάνει παρασκηνιακές λήψεις από τη σεζόν και δείχνει πώς η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου.

Απολαύστε το

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ