Αβέβαιο το μέλλον του Ιγκουαΐν στη Γιουβέντους

Αβέβαιο το μέλλον του Ιγκουαΐν στη Γιουβέντους

Ο Γενικός Διευθυντής των «μπιανκονέρι» με δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι στη Γιουβέντους «εξετάζουν κάθε πιθανή επιλογή για το μέλλον του Ιγκουαΐν»

Ο Γενικός Διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, μίλησε για το μέλλον του Γκονζάλο Ιγκουαΐν και λίγο πολύ παραδέχτηκε ότι η πώληση του είναι αρκετά πιθανή. Μετά τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο η παρουσία και των δύο μοιάζει πολυτέλεια για τη Γιούβε, μιας και ο Ρονάλντο υπολογίζεται για το κέντρο της επίθεσης.

Πιο αναλυτικά ο Μαρότα είπε:

«Είναι σημαντικός για εμάς, αλλά αυτή τη στιγμή έχει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό για τη θέση του στην επίθεση… Είναι επαγγελματίας και εξετάζουμε κάθε πιθανή επιλογή για το μέλλον του και το καλύτερο για εκείνον. Συζητάμε με τους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν για να δούμε τι μπορεί να γίνει»

Το όνομα του Ιγκουαΐν αυτό το καλοκαίρι έχει ακουστεί αρκετά για την Τσέλσι, ειδικά μετά την έλευση του Ρονάλντο στο Τορίνο. Οι Λονδρέζοι δεν δείχνουν ικανοποιημένοι με τον Άλβαρο Μοράτα και επιθυμούν την απόκτηση ενός επιθετικού «killer» που θα δώσει στην ομάδα το εύκολο γκολ. Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν είναι ένας επιθετικός που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και σίγουρα θα βοηθούσε την Τσέλσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ