Μια ανάσα από Τσέλσι ο Ρουγκάνι

Μια ανάσα από Τσέλσι ο Ρουγκάνι

Η Τσέλσι βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του αμυντικού της Γιουβέντους Ντανιέλε Ρουγκάνι, με ένα ποσό κοντά στα 45 εκατ. ευρώ.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει στους στόχους του να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας του και κατά κύριο λόγο κοιτάζει στο Ιταλικό Πρωτάθλημα, του οποίου είναι άριστος γνώστης. Ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί ήταν κι αυτό του Ντανιέλε Ρουγκάνι της Γιουβέντους.

Όπως φαίνεται ο 23χρονος στόπερ των «μπιανκονέρι» είναι ο εκλεκτός του νέου προπονητή της Τσέλσι και σύμφωνα με την Αγγλική «Sun» αναμένεται να υπογράψει στους Λονδρέζους, με τη Γιούβε να βάζει στα ταμεία της 45 εκατ. ευρώ.

Ο Ρουγκάνι είναι ένας από τους πιο ανερχόμενους Ιταλούς αμυντικούς και η Γιουβέντους είχε κινηθεί γρήγορα για να τον αποκτήσει από την Έμπολι το 2015. Ο Ιταλός στόπερ μέχρι τώρα δεν λογιζόταν ως ένας από τους βασικούς στόπερ της ομάδας, ωστόσο πραγματοποίησε 22 εμφανίσεις στην περσινή Σέριε Α.

Στην ηλικία των 23 χρόνων πλέον φαίνεται έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω και να αγωνιστεί βασικός σε ομάδα υψηλού επιπέδου και όπως φαίνεται ο Σάρι έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ