Νταρμιάν : «Μια ενδεχόμενη επιστροφή στην Ιταλία θα ήταν μια επιλογή»

Νταρμιάν : «Μια ενδεχόμενη επιστροφή στην Ιταλία θα ήταν μια επιλογή»

Ο Ματέο Νταρμιάν εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι με την Ιταλία να φαντάζει πιθανότερος προορισμός του.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο προ ημερών είπε σε δηλώσεις του πως ο Ματέο Νταρμιάν θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που φρόντισε να επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Ιταλός μπακ μετά το παιχνίδι με τη Μίλαν, για το International Champions Cup όπου φόρεσε μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

«Ήταν τιμή μου να φορέσω το περιβραχιόνιο και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα. Προφανώς έγινε γιατί παίζαμε κόντρα στην παλιά μου ομάδα, την Μίλαν. Αλλά ναι, ακόμη θέλω να φύγω από την Γιουνάιτεντ. Αυτό θέλω. Θα δούμε τι θα γίνει, γιατί δεν ξέρω τι γίνεται. Δεν πιστεύω ότι ο τραυματισμός του Βαλένσια είναι σοβαρός. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνει εκτός, αλλά είναι αρχηγός για την ώρα και η πρώτη επιλογή. Εγώ θέλω να παίζω πιο συχνά.» είπε αρχικά ο Νταρμιάν και συνέχισε…

«Πέρυσι δεν το έκανα πολύ. Αυτός είναι ο στόχος μου, όμως, η φιλοδοξία μου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο μίλησα με τον προπονητή και με τον σύλλογο για το μέλλον μου. Περιμένω να δω τι θα συμβεί. Εάν μείνω, θα μείνω και θα κάνω αυτό που έκανα μέχρι τώρα. Εάν φύγω, θα σημαίνει ότι θα έχει γίνει μια καλή προσφορά από κάποια ομάδα.

Ήταν μια δύσκολη απόφαση αυτή του να φύγω. Το να παίζεις για τον πιθανώς καλύτερο σύλλογο στον κόσμο είναι κάτι καλό και μια μεγάλη τιμή για εμένα. Αλλά πρέπει να παίρνεις αποφάσεις στην ζωή σου και αυτήν είναι η απόφασή μου. Μια ενδεχόμενη επιστροφή στην Ιταλία θα ήταν μια επιλογή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ